Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F1 Yarışını Tribünden Seyretmek (Bana biraz anlamsız geliyor.)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Anlamsız zaten... Vınn vınn, arabanın 1 snde geçişi sadece. Oturup bilgisayarda dosya kopyalarken kopyalama barını izlemekten farkı yok.. Ancak startta alacan bileti ki bi işe yarasın.

Zaten oturup 2 saat F1 izleyenleri de anlamam ben. İzleyeceksen bir startı izleyecen bi de finishi, arasında açık dursun TV otur gazete kitap oku bilgisayarla falan uğraş, spiker bi olay haber verdiğinde neymiş diye bakarsın kaza geçiş falan. Ama hadi hoşlanan vardır tamamen izlemekten, o yine mantıklı tüm yarışı görüyosun çünkü TVden. Ama stadda ne mantığı var ki?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Ağustos 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 13 Ağustos 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
said:
Slat, 13 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
Bilet almaya paran yetmiyor dimi?

:lol: aci gercekler

Acı gerçek falan değil bence, bana da mantıksız geliyor saniyelik geçiş için paramı verilir. Git TV de izle daha iyi[signature][hline]Janitschar Family LL
P.S.T.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de hiç hoşuma gitmez , izlemem.
abim oturup izliyo , hayret ediyorum.hani aksiyon filan da yok ki , öyle gidiyo arabalar.kaza filan olsun , bişey olsun.ha kaza olduğunda pilotlara veya seyircilere filan zarar gelmesin ama araba parçaları havalarda uçuşsun , böyle şeyler istiyorum ben.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 13 Ağustos 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 13 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
abi renkler zevkler tartisilmazki ama bende futbolu cok cekici bulmuyorum vurdu kırdı fln..
O zamn Boks tam sana göre !!

ne alakasi varki ben sana f1 i cok zeviyorum demedimki ama orda olup bu yarisi o motorun sesini canli duyup hissetmek isteyen insanlar var o yarsmacilari görmek isteyen o havayi yasamak isteyen insanlar var evet bencede pek bi anlami yok fakat dedigim gibi bu tamamen zevk ve renk meselesi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Zevkler ve renkler tartışılmaz yani sana keyifli gelen futbol başkasına keyif vermeyebilir veya sen arabalar ile alakasız isen TVde saatlerce dönen F1 arabaları veya bunu gerçek sahasında izlemek manasız gelebilir. Açıkcası sadece seslerini duyacak olmam bile bana ayrı bir haz veriyor şu an. Yani dünyada en iyi pilotların en iyi yarış arabaları ile yarışmasını izleme fırsatı daha ne olsun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
basketbol ve futbolu sevmeyenlerde vr
ev arkadaşım futbolu sevmiyor mesela
takım tutmuyor
oldukça anlamsız buluyor

said:
Cellat, 13 Ağustos 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
Ben zaten motor yarışı izleyen insanların aklından şüphe ederim. Öyle spor mu olur?

hele bir yavaş? ne bu sataşma[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Banada TVde bisiklet izlemek keyifsiz geliyordu sonra bilen bir arkadaşım ile izlerken bana baya birşeyler anlattı işte takım çalışması yol vermeler sürüklemeler vs vs şimdi gene sevmiyorum izlemeyi ama izleyince en azından haa bak adam atak yapacak hazırlanıyorlar vs vs gibi şeyler diyorum. Eğer araba sporları ile ilgili bilgilerini biraz geliştirirsen emin ol çok keyif alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 13 Ağustos 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
Banada TVde bisiklet izlemek keyifsiz geliyordu sonra bilen bir arkadaşım ile izlerken bana baya birşeyler anlattı işte takım çalışması yol vermeler sürüklemeler vs vs şimdi gene sevmiyorum izlemeyi ama izleyince en azından haa bak adam atak yapacak hazırlanıyorlar vs vs gibi şeyler diyorum. Eğer araba sporları ile ilgili bilgilerini biraz geliştirirsen emin ol çok keyif alırsın.

Yes!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 13 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Kaç tur atıyolardı yüz küsür mü ne öyle bişi galiba.

İşim mi yok allah aşkına izliyecem onları 2 saat

birak abi zati sen belli sevmiyosun...zevk meselesi...bide onu kulanan insan yerine koysan kendini heralde intahar edersin adamlar her yarista 3 kilo kaybediyo:) bu arada 100 turluk f1 pisti yok:)[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rudyray, 13 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
said:
SbNN, 13 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Kaç tur atıyolardı yüz küsür mü ne öyle bişi galiba.

İşim mi yok allah aşkına izliyecem onları 2 saat

birak abi zati sen belli sevmiyosun...zevk meselesi...bide onu kulanan insan yerine koysan kendini heralde intahar edersin adamlar her yarista 3 kilo kaybediyo:) bu arada 100 turluk f1 pisti yok:)
Kaç tur atıyolar peki ?[signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...